VVD HAAKSBERGEN STELT KANDIDATENLIJST VAST VOOR GEMEENTERAADSVERKIEZINGEN

VVD HAAKSBERGEN STELT KANDIDATENLIJST VAST

VOOR GEMEENTERAADSVERKIEZINGEN

 

De leden van de VVD Haaksbergen hebben op donderdag 11 november j.l. de lijstvolgorde vastgesteld van de kandidaten voor de gemeeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022.

De lijst werd unaniem en bij hamerslag door de vergadering vastgesteld.

Lijsttrekker Bart Woortman is optimistisch: “De VVD Haaksbergen gaat eensgezind en met een mooie lijst de verkiezingen in”.

Tijdens de ledenvergadering op 7 oktober j.l. is Bart Woortman aangewezen als lijsttrekker.

De liberalen denken met deze lijst en op basis van een actueel en herkenbaar verkiezingsprogramma een goede verkiezingsuitslag te kunnen realiseren en hiermee ook een goed team te kunnen afvaardigen in de raad. Een team dat gaat zorgen voor een zichtbaar en consistent liberaal geluid om Haaksbergen financieel stabiel en een nog mooiere plek te maken om prettig te wonen, werken en recreëren.

Kortom: De VVD wil de STER van Twente opnieuw laten stralen!  

Op plaats 2, Freek Ebeling, de man die in de afgelopen raadsperiode veel ervaring heeft opgedaan en zich sterk geprofileerd heeft op het gebied van de energietransitie.

In het dagelijks leven is hij recreatieondernemer.

Zijn focus zal vooral gericht zijn op het behoud en verbetering van het buitengebied.

Bart Mentink is door de leden gekozen op plaats 3. Als student bestuurskunde heeft hij in de afgelopen raadsperiode zijn eerste politieke ervaringen opgedaan. Zijn focus stond vooral gericht op het sociaal domein en op de ontwikkelingen binnen de gemeentelijke organisatie, zoals bv de uithuisplaatsing van de ICT.

In de nieuwe raadsperiode zal hij zich vooral richten op onderwerpen over de gemeentelijke organisatie, de zorg en het sociaal domein. 

Lijstduwer op plek 7 is Wim Briggeman. Op basis van zijn kennis, kunde en vaardigheden opgedaan in het bedrijfsleven en met zijn grote ervaring in de politieke arena van Haaksbergen is hij nog altijd zeer betrokken bij de actuele politieke onderwerpen.

Hieronder de kandidatenlijst van de VVD Haaksbergen:

1 Bart Woortman

2 Freek Ebeling

3 Bart Mentink

4 Raymond Asbroek

5 Bernhard Rouffaer

6 Christien Siemerink-Aarnink

7 Wim Briggeman

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

. Hendrik-Jan Koppelman

  Voorzitter kandidaatstellingscommssie VVD Haaksbergen

 +31 6 10873290

. Bart Woortman

  Lijsttrekker VVD Haaksbergen

  +31 6 25073083