Christien Siemerink ontvangt Thorbecke penning

Na een periode van ruim 26 jaar als actief bestuurslid van de VVD afdeling Haaksbergen heeft Christien Siemerink – Aarninck tijdens een diner met bestuur en fractieleden op woensdag 2 december 2015 formeel afscheid genomen als bestuurslid.

Naast algemene bestuursfuncties heeft zij jarenlang de functie van penningmeester uiterst consciëntieus vervuld.

Zij was en is voor de VVD afdeling Haaksbergen een belangrijke (vooruitgeschoven) positie in St. Isidorushoeve, waar zij op basis van haar liberale uitgangspunten een uitstekende schakel is tussen de bewoners, de VVD achterban en de gemeentepolitiek van Haaksbergen.

Haar rol in het bestuur maar ook in de steunfractie kenmerkt zich als een stabiliserende factor door haar ter zake kundige, maatschappelijk betrokken maar ook vaak relativerende opmerkingen, wanneer de hectiek van de discussie daarom vraagt.

Als blijk van waardering voor haar jarenlange inzet voor de liberale gemeentepolitiek heeft zij uit handen van de landelijk voorzitter van de VVD de heer Henry Keizer de Thorbecke penning mogen ontvangen, een binnen de VVD hoogste onderscheiding als blijk van waardering voor jarenlange inzet.