Algemene  Ledenvergadering  2 VVD Haaksbergen

Wij nodigen u hierbij uit voor de ALV2 die plaatsvindt op 16 november 2015 om 20.00 uur in “De Oude Molen” , Fazantstraat 35 in Haaksbergen

Het doel van een Algemene Leden Vergadering voor het bestuur is rekening en verantwoording af leggen aan haar leden voor het gevoerde beleid in de afgelopen periode, alsmede de mogelijkheid om visie en ideeën te uiten over te voeren beleid in de naaste toekomst.

Voor de leden geeft deze vergadering de mogelijkheid zich in voornoemde zaken te verdiepen en vragen te stellen, alsmede hun eigen mening te geven over het gevoerde en te voeren beleid naar de toekomst.

In de Algemene Leden Vergadering 2 van 2015 willen wij ruim tijd vrijmaken om onder het genot van een hapje en een drankje met onze leden te discussiëren over de voor de VVD Haaksbergen actuele prangende vraag: 

“HOE VERDER MET HAAKSBERGEN” 

Het is duidelijk dat Haaksbergen op dit moment  de nodige problemen kent op financieel, economisch, cultureel en maatschappelijk gebied en dat oplossingen op korte termijn niet simpel en voor de hand liggend zijn, zonder dat er fundamentele keuzes worden gemaakt.

De vraag is dus,  zijn wij in staat om daarop vanuit onze liberale beginselen een passend antwoord te vinden? In welke liberale oplossingsrichting willen wij en onze leden denken en welke keuzes willen wij daarbij dan maken op de verschillende genoemde gebieden.

AGENDA

  1. Opening door de voorzitter
  2. Ingekomen stukken en mededelingen
  3. Goedkeuring verslag ALV1 d.d. 19 mei 2015
  4. Ontwikkeling ledenbestand
    - administratie en juistheid van (NAW & Mail) gegevens
    - participatiebehoefte bij de leden
  5. Externe communicatie
    - website (social media)
  6. Hoe verder met Haaksbergen
  7. Rondvraag
  8. Sluiting

Indien gewenst is het meenemen van een introducé per VVD lid toegestaan en zeer welkom! 

Graag ontvangen wij van u per e-­mail op vvd.haaksbergen@kpnmail.nl of wij u mogen verwachten. 

Ook vernemen wij het graag indien u verhinderd bent. Alvast dank voor de genomen moeite en hopelijk tot de 16  november! 

Frederik Tattersall
Secretaris